Come Back Again

3 04 2009

Maaf saya sudah teramat lama tidak mengemaskini blog ini disebabkan kesibukan kerja, masalah peribadi, masalah keluarga dan juga lain-lain. Apa pun saya masih sempat mengemas kini blog discreet saya yang lain.

Saya percaya last post saya adalah sebelum bulan puasa tahun lepas, saya berhenti disebabkan saya menyibukkan diri dengan someone (masih probation period ketika itu) dan juga saya berhenti post info mengenai PLU disebabkan menghormati bulan Ramadhan. Namun penghormatan itu berlanjutan hinggalah ke hari ini, begitu juga Ibnu Saba telah bercuti panjang nampak gayanya.

Insyallah jika dia berkesempatan saya akan undang untuk memberi beberapa lagi nasihat berguna untuk anda dan juga saya juga.

Kepada pembaca yang meninggalkan komen saya amat hargai komen-komen anda dan saya memohon maaf yang menggunung disebabkan terlalu lewat meng’approved’kan komen anda disebabkan saya terlupa password serta email ketika pendaftaran.

Saya akan cuba mengemas kini dengan lebih kerap blog ini juga, insyallah.

Komen-komen bernas serta persoalan untuk sessi kaunseling juga saya sedia terima, yang mana saya dan juga saudara Ibnu Saba boleh bantu maka saya akan post dalam blog ini.

Terima Kasih Sekali lagi

bapak ikan disumpah jd acuan bahulu

bapak ikan disumpah jd acuan bahulu

Confuse Guy

Kuala Lumpur


Actions

Information

6 responses

4 04 2009
sofi

huhuhuhu lamanya baru update….

4 04 2009
confuseguy

Sofi

sorry la wa ilang password and forgot which email address i guna utk registration.

insyallah now dah ok, if possible i update selalu, lg pun i selalu update another blog

6 04 2009
ted baker

keep it up. u write good stuff :>

14 04 2009
zam

ok r tu..

23 04 2009
kuntum seri mega

akak suka sangat!

8 04 2010
Edlina Bahari

kakak tak brape suka sangat… banyak minyak.. nanti kakak put on weight nanti, dah lari ukuran pinggang kakak iniewww…

*sambil pilih kuih kat pasar malam, Eh! Kak Kuntum pun ada…. (buat buat tekejut padahal dah lama nampak kat ujung pasar tadi…niat tak mo tegur tapi dah dekat ni kan…nanti di kata kekwat…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: