Come Back Again

3 04 2009

Maaf saya sudah teramat lama tidak mengemaskini blog ini disebabkan kesibukan kerja, masalah peribadi, masalah keluarga dan juga lain-lain. Apa pun saya masih sempat mengemas kini blog discreet saya yang lain.

Saya percaya last post saya adalah sebelum bulan puasa tahun lepas, saya berhenti disebabkan saya menyibukkan diri dengan someone (masih probation period ketika itu) dan juga saya berhenti post info mengenai PLU disebabkan menghormati bulan Ramadhan. Namun penghormatan itu berlanjutan hinggalah ke hari ini, begitu juga Ibnu Saba telah bercuti panjang nampak gayanya.

Insyallah jika dia berkesempatan saya akan undang untuk memberi beberapa lagi nasihat berguna untuk anda dan juga saya juga.

Kepada pembaca yang meninggalkan komen saya amat hargai komen-komen anda dan saya memohon maaf yang menggunung disebabkan terlalu lewat meng’approved’kan komen anda disebabkan saya terlupa password serta email ketika pendaftaran.

Saya akan cuba mengemas kini dengan lebih kerap blog ini juga, insyallah.

Komen-komen bernas serta persoalan untuk sessi kaunseling juga saya sedia terima, yang mana saya dan juga saudara Ibnu Saba boleh bantu maka saya akan post dalam blog ini.

Terima Kasih Sekali lagi

bapak ikan disumpah jd acuan bahulu

bapak ikan disumpah jd acuan bahulu

Confuse Guy

Kuala Lumpur





NEW UPDATE

26 06 2008

NEW STUFF

Movie – Dicks Of Hazzard

Movie – Nobby

Movie – Shaving Kink Trilogy (3 + 2 full vids)

Movie – The Witnesses

Confius Guy

KL





Nak Tukar or Not

17 06 2008

Aku tak pasti nak tukar header baru atau tidak, yang ini nampak cantik dan romantik gak…..ermmm we will see





Perang Penerbangan Tambang Murah

10 06 2008

Since last few months kita banyak dengar dan lihat persaingan sengit dua operator penerbangan nasional negara iaitu Malaysia Airlines dan Air Asia bersaing sengit dengan menawarkan penerbangan domestik dan antarabangsa (laluan popular) dengan harga yang mengila, namun pembaca dan pendengar di harap tidak mudah terpedaya dengan iklan tersebut sebaliknya cuba dahulu membuat tempahan online dan melihat sendiri kos-kos tersembunyi yang di ambil kira oleh kedua-dua operator ini, ia adalah merupakan tektik pasaran masa kini.

Di harap sampai satu ketika nanti operator penerbangan nasional kita tidak akan mula memberikan tambang yang begitu murah tetapi mula mengenakan charge2 untuk item-item yang remeh temeh seperti Air Asia baru-baru ini mengenakan charge untuk checkin bagasi, ini tidak termasuk charge yang dikenekan untuk melebihi berat, malah AirAsia telah menurunkan kuota berat bagasi pula kepada 15kg berbanding sebelum ini.

Harap-harap jangan jadi seperti video kat bawah ni sengsara kita especially dengan isu kenaikan harga bahan api, huhuhuuhuh





Latest Update as on 8 June 2008

8 06 2008

Latest add up movies and clips

  1. Movie – MBHF Jason and Victor
  2. Movie – CF Dante Fucks Lucas
  3. Movie – ACM 534 Cade & Wade Jerk Off
  4. Movie – ACM535 Dante Fucks Lucas
  5. Movie – Marcus and Mason
  6. Movie – Travis Fratmen TV Travis Up Close
  7. Movie – Paul II (clip)

Confius Guy





Bangkok Love Story

24 05 2008

Well I guess I might be far left behind for this movie, my friend call me few days ago and ask me to download Bangkok Love Story. After spent 2 days with Torrent then I manage to watch the movie, I would say this is sad movie and it tells real life of PLU life, as usual it must have conflict with relationships, parrent, disease and awareness and etc.

Below are the summary of this movie, and I already upload the file at http://tracker.gaytorrent.ru/details.php?id=19650&edited=1,you must have Torrent software and registred member with GayTorrent.ru. (It’s free).

A loner gunman named Mhek is assigned to kidnap a police informant named It, but Mhek has a change of heart when he is ordered to kill It. In a gunbattle with his employers, Mhek is wounded, but It grabs Mhek’s gun and returns fire. The two men then escape on Mhek’s motorcycle. At Mhek’s rooftop hide-out, It tends to Mhek’s wound and finds himself attracted to Mhek. While giving Mhek a bath one day, It initiates sexual intercourse with the hitman. Conflicted, Mhek demands that It leave him alone. It returns home to his fiancee, Sai, but is no longer interested in continuing a relationship with her. It spends his days pining over Mhek, and tracks down Mhek’s brother, Mhok, and their mother. Mhok is HIV positive, as the result of sexual abuse by his and Mhek’s stepfather, and their mother is dying of AIDS.

Mhek’s dream is to take his mother and brother away from Bangkok to the mountains of Mae Hong Son Province. But after Mhek’s mother has realised Mhok sold himself to survive, she commits suicide by hanging herself. At the same time It’s fiancee, Sai, also witnesses Mhek and It kissing, and terminates their marriage plans. Meanwhile, Mhek’s former employers are gunning for him. It decides to take matters into his own hands, and goes to Mhek’s bosses’ hide-out and shoots them both. Mhek, meanwhile, is planning to meet his brother at the railway station to leave Bangkok for good. But before he can board the train, he is apprehended by the police and sent to prison.

Years pass by. Mhok suicided himself at a Hospice in Northern Thailand on a day when he no longer has energy to fight with the disease. It visits Mhek in prison and reveals that he was left blind in the final gunbattle with Mhek’s bosses. Eventually, Mhek is released from prison, and It meets him. But before the two men can leave to start their life together, Mhek is gunned down by an assassin. It eventually gets his sight back, and the first thing he does is to look at his mobile phone, which has a picture of Mhek on it that he took many years before and a video taken by Mhek himself saying that all in long , he had love It and he will love him to his last breathe.

http://tracker.gaytorrent.ru/details.php?id=19650&edited=1





Mad about England & Union Jack

3 05 2008